www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.
ANTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuna ve Yönetim Kurulu üyesi Kaşif Tartan’dan Seçer’e Kuzeyhan’a destek ziyareti.
Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuna, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Kaşif Tartan, Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur, Bozyazı ve Aydıncık Siyasi Koordinatörü Erdal Karan ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer’i ziyaret ederek, DMD (Duchenne Musküler Distrofi) hastalığı ile mücadele eden, Anamurlu Kuzeyhan Dahın’ın Elevidys gen tedavisi için destek talep ettiler.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e, Kuzeyhan ile bilgi veren ANTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuna,” Henüz bir yaşındayken konulan teşhisin ardından yıllardır yoğun fizik tedavi gören Kuzeyhan’ın şimdi hayati bir tedaviye ihtiyaç duyduğunu, ABD’de bulunan ve Dubai’de uygulanabilen Elevidys gen tedavi maliyeti yaklaşık 3,2 milyon dolar.
Sizin hassasiyetinizi bildiğimiz için Kuzey’in tedavi sürecine katkıda bulunmanızı talep ediyoruz.” Dedi.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de, “Kuzey de bizim evladımız. Onun yapılacak programlara bizi de dahil edebilirsiniz. Elimizden geleni yapmaya hazırız.” Dedi.