Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Deniz, “Yardımsever Hemşerilerimize Teşekkür Ediyorum”

17 Ekim 2024

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, Deniz Ali Soydan için düzenlenen yardım kampanyasında Anamur’dan yapılan 1 Milyon TL’yi aşkın bağışa teşekkür etti.

Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, Mersin’de DMD hastası 9 yaşındaki Deniz Ali Soydan için düzenlenen yardım toplama gecesine katılarak Anamur’dan 1 Milyon TL’yi aşkın bağış toplanmasına vesile oldu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının, derneklerin ve siyasi partilerin temsilcileri ve iş insanlarının katıldığı yardım toplama etkinliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirildi.

Programa katılmak için Mersin’e giden Başkan Deniz, Mersin ve Adana’nın yerel televizyon ve radyo kanallarından canlı olarak yayınlanan programda yaptığı aramalar ve vatandaşların çağrıya uyarak katılmaları ile, yardımseverlerden 1 Milyon TL’yi aşkın bağış topladı.

Yardımlaşma ve dayanışmanın insan olabilmenin en temel kriteri olduğunu ifade eden Başkan Deniz; “DMD hastası 9 yaşındaki Deniz Ali’nin tedavisinin gerçekleştirilebilmesi amacıyla düzenlenen yardım gecesine Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar ve ilçe belediye başkanlarımızla birlikte katılarak yakınlarımız iş insanlarını, arkadaşlarımızı, hemşerilerimizi arayıp bağış talebinde bulunduk. 500 TL’den 200.000 TL’ye kadar değişik miktarlarda bağışta bulunan ve bizlere dekont ileten dostlarımız oldu. Bağışta bulunan tüm dostlarımıza ve vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkürler ediyorum. 9 yaşında ölümcül bir hastalıkla mücadele eden evladımıza bir miktar yardımda bulunabilmek, bizi biz yapan temel değerlerimizden birisi olan dayanışma ve imece gibi duyguların hala geçerliliğini koruduğunu görmek hem bizlerin hem de Deniz Ali’nin geleceğe umutla bakmasına neden oldu. Yardımın miktarından çok burada ölümcül bir hastalıkla mücadele eden çocuğun ve ailesinin halinden anlamanın ve elindekini yardıma ihtiyacı olanla bölüşmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu amaçla için bizleri bir araya getiren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e teşekkür ediyorum Yardım toplama süreci aralıksız devam ediyor. Iban, SMS yardımlarınızı esirgemeyeceğiniz ümidiyle sağlıklı günler dilerim.” dedi.

haberanamur0091

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Şeref Koz: Başarılar diliyorum. Kolay gelsin. Türkiye’nin CHP’ye,...
  • Şeref Koz: Sunum güzeldi. İfadelerde içtenlik, kendine ve kitleye güven...
  • Bülent Özkan: “AYAAN”& #8216;ı unutmuşuz ayaan
  • Şeref Koz: Çok üzüldüm. Ruhu şad olsun. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve...
  • Şeref Koz: Duyarlı, gönlü bol yardım sever insanlara selam olsun. Gün, birlik...
  • Vatandaş: Sayın siyasi yöneticiler daha önce zenginleştirdiğin...
  • Vatandaş: İlçe İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı, başlığı altında 2022...
  • Adil Demir: Kalemine sağlık abi,zamanda yolculuk gibi!
  • Şeref Koz: Kutluyorum. Empatsiyle, farkındalık bilinciyle ve dayanışma...
  • Kenan ŞEN: Değerli öğretmenim yazılarınızı büyük bir zevkle okuyorum. Ben...