www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.
Anamur Tenis Dağcılık ve Su sporları Kulübü (ANTİSK) sporcusu Alperen Balcı, Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Mersin’de organize edilen 14 Yaş Turnuvası’nda grubunda birinci olarak Anamur adına büyük bir başarıya imza attı.
Balcı, 4 gün süren turnuvada rakiplerine büyük üstünlük sağlayarak birinci olurken, kulübün diğer sporcusu Ayhan Saraç da başarılı maçlar çıkardı.
Alperen Balcı, önümüzdeki günlerde Antalya 14 yaş turnuvası ve ardından aralık ayında İstanbul’daki 14 yaş Milli takım seçmelerine katılacak.
Kulüp başkanı Çağdaş Koz, sporcuların başarılarının Anamur’da tenisin gelişimine büyük katkı sağlayacağını belirterek, “Başarılar tüm zorluklara rağmen devam edecek. İnanıyorum ki Anamur sporun kalbi olacak ve tenis sporu çok daha iyi yerlere gelecek. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz? dedi.