www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.
Anamur Tenis Dağcılık ve Su Sporları Kulübü (ANTİSK), yaptığı Olağan Genel Kurul ile yeni yönetimini belirledi.
Anamur’da bir kafede yapılan genel kurulda 3 yıldır Kulüp Başkanlığını yürüten Ali Balcı, ailevi sebeplerden dolayı yeni yönetimde görev almayacağını söyledi. Balcı, yeni seçilecek yönetime çalışmalarında her türlü desteği vereceğini ifade ederek, başarılar diledi.
Tek listenin sunulduğu ANTİSK Olağan Genel Kurulu’nda üyelerin kullandığı oy sonucunda yeni yönetim belirlendi. Belirlenen yeni yönetim kendi arasında yaptığı toplantı sonucunda görev bölümü yaptı. Yapılan görev bölümü sonucu Kulüp Başkanlığına Abdullah Çağdaş Koz, Başkan Yardımcılığına Kiraz Topçu, Sekreterliğe Cengiz Deniz ve Muhasipliğe Hamide Açık getirilirken, Mehmet Akif Baysaloğlu üye olarak kaldı.
Yeni Kulüp Başkanı Abdullah Çağdaş Koz, genel kurula katılan üyelere teşekkür etti. Koz, tenis sporunun gelişimi için yeni yönetim olarak çalışmalar yapacaklarını söyledi.
Aralık 19th, 2013 Tarih: 11:45
İlçemizin en iyi spor kulübüne başkan seçilmeni kutluyorum. Bu kulübün kuruluşunda, bu günlere getirilişinde yoğun emeği geçenlere bir spor sever olarak sonsuz teşekkürler. Senin de aynı titizlikte ANTİS’i temsil edeceğinden kuşkum yok. Tekrar başarılar diliyorum.
Aralık 20th, 2013 Tarih: 17:19
Seni ve yeni yönetimi kutluyor ve başarılar diliyorum.
Aralık 28th, 2013 Tarih: 00:59
Sevgili Çağdaş, çalışkanlığın ve sahip olduğun sorumluluk duygusu ile bu görevi de yürüteceğine inanıyorum. Sana ve yeni yönetime başarılar diliyorum.
Aralık 30th, 2013 Tarih: 13:19
Temennileriniz bizleri çok mutlu ediyor. Teşekkürler ederim.